Princi nuk përmbahet, i sjell Jasminës fustanin e bardhë. Premtimi që i bën për takimin e dytë


Pas takimit me Jasminën, ku nuk munguan puthjet, përqafimet dhe surprizat, Princi bëri një deklaratë tjetër në studio për të fituar takimin e dytë.

Ai nuk hezitoi që të vinte me një fustan të bardhë, të cilin Jasmina do ta veshë në takimin e dytë dhe thotë se do jetë një mbrëmje gala.

Princi: Kjo është një gjë e vogël.
Bora: Më duket si fustan nusërie.
Princi: Jo, absolutisht jo.
Princi: Do jetë një mbrëmje gala.
Andi: Kjo qenka për mua, shumë i madh.

Top Channel

Leave a Reply