Рreu gjyѕmën e Iimonit çdo ditë dhe ngriu pjesën tjetër! Pas 1 muaji, doktori i saj u tro ndit kur pa rezultatet e a naIizës!


Preu gjysmën e limonit çdo ditë dhe ngriu pjesën tjetër! Pas 1 muaji, doktori i saj u tr ondit kur pa rezultatet e analizës!

Ne të gjithë e dimë se limonat janë jashtëzakonisht të dobishëm për shëndetin e përgjithshëm. Megjithatë, a e dini se ju mund të ngrini limon dhe të shijoni përfitimet e tyre të mahnitshme? Limoni i ngrirë është një metodë popullore për maksimizimin e vetive medicinale të tyre.

Pse terapia me limon të ngrirë është kaq e dobishme?
Terapia me limon të ngrirë është një ilaç popullor për njerëzit që vuajnë nga kanceri. Prandaj, ata e përdorin këtë terapi si një plotësim të seancave të kimioterapisë. Për shkak të fuqisë antioksiduese, limoni mund të luftojë qelizat malinje dhe të mbrojë sistemin imunitar sepse kimioterapia e sulmon seriozisht atë.

Përveçse është një terapi komplementare për kan cerin, limonat e ngrirë mund të parandalojnë edhe tum oret.

Për më tepër, kjo terapi ofron përfitime të tjera të shumta, si:
-Ajo është e mbushur me vitamina sepse lëkura e limonit ka rreth 10 herë më shumë vitamina sesa lëngu i saj.
-Mbron dhe forcon sistemin imunitar
-Nxit procesin e humbjes së peshës pasi detoksifikon trupin dhe lufton praninë e lipideve në gj ak.

Si të përgatisni limon të ngrirë? Kjo është një metodë e cila mund të përgatitet lehtësisht:

Përbërësit:

2LIMONA,
NJË RENDE.

Udhëzime:
Thjesht, vendosni 2 limona në frigorifer. Kur ata të ngrijnë, i prisni në dy pjesë dhe më pas i grini imët. Ju duhet të konsumoni 75 gramë të limonit të ngrirë çdo ditë. Mënyra më e mirë për ti konsumuar është tek sallatat me fruta.

Leave a Reply