“Prej krejt gocave, leshin më kualitet e ke ti”/ Andi nuk heziton “të fusë duart” tek Antonela


Andi nuk ka hezituar që të ngrohet në peliçen e Antonelës në takimin e tyre të parë.

Teksa po konsumonin një gotë verë në një ditë më shi, Andi zgjodhi që të fuste duart në pelicen e Antonelës për tu ngrohur.

“Prej krejt gocave, leshin më kualitet e ke ti”, i tha dhe më pas nisën të qeshnin.
Pasi u pyet në studio nga Ana, Andi shtoi: “Leshin e mirë e ka, nuk mundem ta mohoj. I futa duart për të provuar ngrohtësinë e Antonelës, jo për cilësinë e palltos”.
Top Channel

Leave a Reply