Postimi prekēs i Tunës në përqafim të AIbert Krasniqit me ish-bashkëshorten e tij


Privimi nga jeetta e AIbert Krasniqit e ka prekur edhe këngëtaren Tuna.
Ajo ka publikuar një fotografi pranë të ndj-erit dhe ish gruas së tij, Besa Gashit.

Këngëtarja e ka postuar në Instagram fotografinë nga arkiva të bere vite më parë në kohën kur ish bashkëshortja e tij ka qenë shtatzënë.
Imazhit i ka vendosur një em0tikon zemërthyer.

Ndryshe, përveç Tunës edhe shumë artista tjerë të estradës e rikujtuan me nga një fotografi AIbert Krasniqin.

Rikujtojmë se janë zbuluar detajet e para nga ngj-arja, avokati i babait të ndj-erit ka bërë të ditur se rasti ka ndodhur aksi-den-taIisht./Lajmi

Leave a Reply