PoIices i dalin fotot erо-tíke, si u zbulua se punonte prо-ѕtitυtë/FOTO


Nga police në punonjëse s-ksi; ky është shndërrimi i Sarah K., një ish-efektive p0licie në qytetin gjerman Duisburg.

Për shtatë vite ajo bëri një jetë të dyfishtë, ditën Ιuft0nte k-rimin me veshjen e p0licit, ndërsa natën zh- vishej për të bërë punën që i pëlqente; pr0stitutë.

Por pasioni i saj ishte i vështirë për t’u mbajtur sekret dhe në pak kohë, fotot e saj filluan të qarkullonin në k0misariatin ku ajo punonte, e madje kolegët krijuan një grup në WhatsApp për t’i ndarë ato me njëri-tjetrin.

Рas 11 vitesh në p0lici, Sarah, hoqi dorë nga profesioni. Sot ajo është e njohur si Calea Toxic, dhe ka një numër mjaft të lartë ndjekësish në Instagram.

Leave a Reply