Po tranѕроrtonte раrët e kazinosë, аk ѕidentohet makina. Autoѕtrada ‘mbulohet’ me dollar


Jemi mësuar të shohim duke rënë shi apo borë, por jo edhe dollarë siç ka ndodhur në Illinois të SHBA-ve.
Pas shoferi i një veture që po transportonte paratë e një kazinoje humbi kontrollin dhe u përplas me një veturë tjetër në autostradë, mijëra dollarë filluan të bien nga qielli.

Dhe pasi që paratë i përkisnin një kazinoje dhe kompania që merrej me transportimin e tyre ishte e obliguar t’i dërgojë në destinacionin e caktuar, policia është detyruar të bllokojë rrugën derisa forca të shumta të policisë ti mbledhin të gjitha që ishin shpërndarë nëpër rrugë dhe hapësirën e gjelbëruar

Leave a Reply