“Po qeѕh apo рo qan?”/ Çfarë ndodhi me Mevlanin gjatë kërсimit të Antonelës me Blerimin: I ke ѕуtë e kuq


Blerimi ka ftuar në kërcim Antonelën, për të cilën nuk munguan komplimentet.

Por u vu re se Antonela po qeshte gjithë kohës, ndërsa Mevlani i kishte sytë e skuqur teksa fliste me Rinianin.
Mevlani: Prit moj vajzë të fillojë muzika.
Antonela: Jo me këngën e Mevlanit.

Mevlani: A dëgjove ca tha? Hajde dhe ti. Lum burri që do të të marrë.
Bora: Mevlan pse i ke sytë e kuq dhe me lot
Mevlani: Po qeshja me Rininain se tha Blerimi po të sheh ty, Antonela mu.
Top Channel

Leave a Reply