“Po na u mërzit krevati marrim makinën dhe…”, biѕeda të nxehta në takimin meѕ Anës dhe Elviѕit


Sot u transmetua takimi me “gjithçka brenda” mes Anës dhe Elvisit në “Për’Puthen”.

Ana e pyet Elvisin se çfarë tipi është në një marrëdhënie, ndërsa ky i fundit iu përgjigj se nuk i pëlqen aspak monotonia në lidhje dhe duhet me aventura.

“E kam në sensin që përshembull po na mërzit krevati, pastaj mund të marrim makinën dhe ikim në mal,” tha me të qeshur Loco.

Pjesë nga biseda:

Ana: Si e prite zgjedhjen time?

Elvisi: Nuk e prita fare, desha me të pyet ishte zgjedhje se s’kishe kë me zgjedh tjetër

Ana: Nga të lindi kjo

Elvisi: Ngaqë stë duket njeri tjetër aty interesant

Ana: Domethën ti doje të të zgjidhja unë apo jo

Elvisi: Unë të kam thënë që po

Ana: Mirë mu largo tani, mu zhduk hidhu! (qesh)

Elvisi: Skisha parë ndonjëherë kështu nga afër buzë të bëra.

Ana: Unë tregoj çdo gjë skam me komplekse. A do doje të ishte vajzë

Elvisi: Për 24 orë mbase, për të provuar disa gjëra, thjesht çështje kurioziteti.

Ana: Sa shumë e afron dorën

Elvisi: Më shkon vetëm e kam në karakter

Ana: Si je ti në një marrëdhënie

Elvisi: Duhet të ketë pak piper

Ana: Edhe mua më pëlqejnë shumë aventurat, jam tip shumë aventuriere, monotonia më mb yt.

Elvisi: E kam në sensin që përshembull po na mërzit krevati, pastaj mund të marrim makinën dhe ikim në mal

Ana: Epo duhet të kesh pak kushte ama

Leave a Reply