Po këta? Erlindi dhe Jasemina nuk përmbahen në dëborë u shtrinë dhe filluan prekjet: O sa e erë e mirë vjen…


Takimi i Erliindit dhe Jasminës ishte ‘i nxe htë’ dhe pse u bë në borë. Jasmina tashmë është puthur me Andin për të cilin ka thënë se ka pëlqim, por dhe me Erlindin takimi la shumë për të thënë.

Biseda: Erlindi O sa e mirë të vika, vajza ka nevoja vetëm për parfum

Jasmina: Po hë Erlind na shku nde na tun de, na freskove. Erlinid: seriozisht e ke me ato zgjedhjet

Jasmina: Po ti ke ndenjur urt. Erlindi: Hajde të ngroh pak, je bërë shumë e bukur sot. se tani po të shoh më mirë. Po më pëlqen shumë ky takimi

Erlindi: Takimi i parë ishte surprizues, po e prisja kontaktin fizik me Jasminën. Mevlani: A ke pëlqim apo e bënë për inat

Erlinid: Nëse Jasmina s’do donte s’do kishte ndodh gjë. Arjani: Erlindi ishte më i dhënë në këtë takim, duket që ka pëlqim këtu. S’mdendoj që ka qenë për xhelozi. Sikur kishte eksitim mes jush.

Leave a Reply