Po kërkojnë gra në televizor, ky është djali që shqiptarët pëlqejnë më shumë: Jo më kot zihen për të


Mevlani është më i preferuari i publikut sipas një sondazhi prej 60 mijë personash.
Vajzat janë shprehur se ai në ditët e fundit është në qendër të vëmendjes si në debate me djemtë dhe në takimet me vajzat.
Kujtojmë edhe përplas jen mes Antonelës dhe Ledjanës që është shkaktuar pikërisht nga Mevlani. Për këtë sondazh një mendim dha edhe Antonela.

“Ka një keqar dhje që mbeti në derë edhe e preferojnë shumë. E ftova se më pëlqeu dhe doja një album”, tha Antonela.

Leave a Reply