“Po hyn në te rritor të gabuar duke zgjedhur Mevlanin”/ A është gati Aristela për t’u futur në trekëndëshin e shumë diskutuar?


Sot në Përputhen po diskutohet takimi i Mevlanit dhe Aristelës, i cili ngjalli jo pak debate.

Prej kohësh tashmë Antonela, Mevlani dhe Lediana kanë krijuar një trekëndësh për pëlqimet që kanë për njëri tjetrin.

E pyetur nëse Aristela ka frikë me hyrjen e saj në këtë raport ajo tha jo, por shqetësimi i vetëm i saj është Mevlani, ndërsa të tjerët thanë se ajo po hyn në territor të gabuar.

Ndërsa Antonela i tha së nëse do ajo mund të luftojë.

Antonela: Nëse do lufto Aristela!

Arjani: Aristela prisja nga ty një gjë më tepër.

Leave a Reply