Po bënte рaIeѕtër, hu mb jetën рарritur i riu në EIbasan


Identifikohet i riu që hu mbi jetën sot në një nga palestrat e qytetit. Ai është Stavri Bardhi 30 vjeç.

Burime bënë me dije se ai është paraqitur si herët e tjera në palestër, por befas ka hu mbur ndjenjat.

Instruktorët e palestrës kanë njoftuar ambulancën e cila ka mbërritur aty në pak minuta.

Por me gjithë ndihmën e dhënë, për të riun nuk ka pasur asnjë mundësi shp ëtimi.

Ende nuk dihen shkaqet pse ai ndë rroi jetë.

Burime pohuan se para pak ditësh ai kishte manifestuar dhi mbje koke.

Por më pas gjithçka ka vazhduar normalisht dhe sot ai ka shkuar të kryente stërvitje.

Mendohet se shkak ka qenë një hemorragji cerebrale ose atak kardiak.

Por gjithçka do të zbardhet nga ekspertimi mjekësor.

Leave a Reply