Po Ρërdorte ΤeΙefonin në ТuaIet, Ημmb Јеtēn ish-asistentja e Deputetit, ja çfarë i ndodhi…


Një vajzë 25 vjeç nga Rusia e quajtur Anastasia Scherbinina, ka vd-e-kur nga një g0ditje elektrike masive pasi përdori telefonin e saj në banjë. Vajza ruse po karikonte telefonin kur u g0dit nga rryma elektrike në shtëpinë e saj në Novosibirsk, thonë raportet. Ajo ka punuar si asistentja e një deputeti në Rusi.

Autoritetet dhe p0licia ruse ka paralajmëruar se po ndodhin një sërë vd-e-kjesh nga g0ditja elektrike tek të rinjtë që përdorin telefonat në tuaIet.

“Ajo shkoi në tuaIet para se të flinte dhe kishte telefonin me vete. I kishte mbaruar bateria, kështu që ajo e futi në karikim që të mos ndahej nga telefoni teksa qëndronte në tuaIet.

Telefoni i saj u g0dit nga rryma elektrike dhe vajza v-d-iq në çast. P0licia kuptohet se po het”n rrethanat e vd-e-kjes së saj”, u tha në një raport.

Leave a Reply