Pipero shkoi për kurim në Itali, thumbon kolegu: Si ka mundësi? Kjo sēmuηdje sikur kalonte vetëm me disa vitamina dhe paracetamol (Përmend mesataren e fakultetit)


Mjeku i njohur kardiolog Petrit Vargu ka komentuar dërgimin për kurim të mjekut Pëllumb Pipero në Itali, pas inf-ektimit të tij me K0vid, fill pas marrjes së d0zës së parë të vaksinës Pfzier.

Pikësëpari duke i uruar Piperos shërim të shpejtë, Vargu ir0nizon kolegët e tij, ndoshta mes tyre edhe vetë Piperon, të cilët deri dje shpreheshin se K0vid mund të trajtohej me vitamina dhe suplemente.

Vargu u kërkon të gjithë atyre që të tregohen të kujdesshëm me atë që i thonë publikut, pasi pasojat e K0vid kanë treguar se janë të panjohura dhe të pabesa. Kardiologu shton më tej se jo të gjithë e kanë mundësinë që të dërgohen jashtë vendit kur gjendja e tyre rëndohet, dhe thumbon se mesataret e fakultetit mund të fshihen, por jo protokollet e mjekimit.

Postimi i plotë i Vargut:
Profesor Pipero paska shkuar ne Itali per kurim? Si ka mundesi? Kjo se-m-undje kalon vetem me disa vitamina, paracetamol dhe suplemente, kuisnin disa mjeke te orientuar sic duhej, qe mje-kimi i kesaj sem-undjeje te mos rendonte rimbursimin e sigurimeve shendetesore.

Mos disinformoni popullin! Kjo eshte eshte nje sem-undje e panjohur dhe e pabese. Jo te gjithe i kane mundesite te kur0hen jashte, kur gje-ndja rend0het. Mesataret e fakultetit mund te fshihen, por protokollet e mjekimit jo. Piperos i uroj sherim te shpejte!

(E.K/Faxweb.al)

Leave a Reply