PIasi keq/ Arjani-Sindit: Të pëlqejnë rrugaςët, ke dalë me gjysmën e djemve të lagjes/VlDEO


Sindi i është kthyer sot ash-për konkurrentëve dhe opinionistit të “Përputhen” duke i përmendur çdo deklaratë që është bërë ndaj saj. Pas Mevlanit, Julit dhe Rinianit, Sindi debatoi me Arjanin duke zbuluar dhe një takim që kanë bërë jashtë kamerave. Opinionisti e cilësoi Sindin si njeri pa nde-nja.

Sindi: Para 4 ditësh më ke kërkuar falje për të gjitha “fendimet dhe të thashë që të mos e bëje publike. Arjan: Moj nëse unë të kam mërzitur, të kërkoj falje prapë. Kjo do bad boy, i pëlqejnë rrugaςët, ata që i nx-ijnë jettën. Sindi: E kam pranuar veten time para gjithë Shqipërisë.

Arjan: Ke dalë me djemtë e Përputhen, me gjysmën e djemve të lagjes dhe çerekun e djemve të Kasharit dhe nuk di ku je akoma. Je aq manipuIatore që ke dalë me gjithë djemtë dhe i kërkon llogari Muratit pse do të dalësh dhe me vajzat e tjera. Je njeri fals, je njeri pa ndjenja.

Leave a Reply