PIas skandaIi tjetër? Mevlani pyet Ledjanën për të dashurin në qeIi: E ka apo jo?


Takimi i Mevlanit dhe Ledjanës ishte plot emocione negative dhe pozitive. Në fillim po ecte shumë natyrshëm dhe bukur, por një batutë mes tyre bëri që gjithçka të devijonte.

Ishte fjala ”b urg” që solli mërzitjen e të dyve, sepse lidhet drejtpërdrejt me ak uzat e publikut, ku thuhej se kishte të dashurin në një bu rg të Evropës.

Leave a Reply