“Për’Puthen”, audicione në Shkodër/ Po përzgjidhen konkurrentët për sezonin e ri televiziv

Dhjetëra fansa shkodranë, qëndruan për disa orë me radhë përpara teatrit “Migjeni” në pritje të personazheve të “Përputhen” . Pritja ishte si një festë.

Për konkurentët e Përputhen, atmosfera në Shkodër ishte fantastike dhe nuk e imagjinonin.

“Për’puthen on Tour” do të vazhdojë në disa qytete të Shqipërisë për të zgjeruar larminë gjeografike të personazheve, por edhe për të përzgjedhur më interesantët.

Leave a Reply