“Përputhen” +40/ I martuar 3 herë dhe i dēn-uar për dh-unë në familje, Armando: Ja si është e vërteta !!!


Armando është bërë pjesë e Përputhen +40 dhe ka sqaruar lajmet që kanë qarkulluar në lidhje me jetën e tij se ka qenë i martuar 3 herë dhe është dë_nuar për dh_unë në familje. Ai ka marrë edhe dokumentin me vete për të vërtetuar se nuk ka qenë asnjëherë i martuar.

“Dua t’i hedh poshtë si një nev_eri e madhe dhe dashakeqe. Nuk kam asnjë lidhje me ato që shikoni e dëgjoni në rrjete sociale. Jam i padë_nuar, i pamartuar më parë, jam arsimtar dhe dëshmoj të kundërtën edhe në dokumentacion.

Nuk kam qenë kurrë në jetën time i martuar. Nëse do isha, do të rezultoja i div0rcuar në dokumente zyrtare. Jam tip gazmor, i qeshur, e marr jetën me sportivitet dhe këtë herë ka qenë rasti për tu gajasur fare”, tha Armando./Top Channel

Leave a Reply