Përputhen +40’/ Armando e mbush me dhurata Stelën në takim, për të dhe vajzën…!!


Të shtunën që lamë pas një 41-vjeçare e quajtur Stela hyri në “Përputhen +40”. Ajo është nënë e një vajze 10-vjeçe dhe ka tërhequr menjëherë vëmendjen e konkurrentëve.


Në puntatën e sotme ajo u surprizua në takim nga Armando. Ai i dhuroi një çokollatë dhe një arush të madh për të bijën, ndërsa një buqetë me lule për vete.

“Kam diçka për ty natyrisht, në mënyrë të veçantë, por edhe për thesarin e mbretërisë tënde, vajzën tënde të vogël”, tha ai. Teksa i dha dhuratat Armando u shpreh “Më bërë me turp!”.

Leave a Reply