Përkeqësimi i motit në vendin tonë, rikthehen reshjet e dëborës në Dibër dhe Bulqizë (FOTO)


Me për keqësimin e motës këtë fundjavë, kanë rinisur reshjet e borës në Dibër e Bulqizë.

Mëngjesi i sotëm ka risjellë reshjet e borës, të një pranvere të vonuar. Dimri që mbajti me kohë të mirë, duket se nuk po del kollaj.

Dëbora nuk ka ngjitur në asfalt, dhe trashësia në qytet shkon 5 cm, ndërsa në zona të thella me lartësi mbidetare më të madhe trashësia arrin në 15 cm.

Nuk ka probleme në rrugët nacionale, dhe në njësitë administrative.

Leave a Reply