Për herë të parë ballë për ballë pas skandalit. Andi ka dy fjalë për Tean:


Ish-konkurrentja e Për’puthen, Tea Trifoni ndodhet sot përballë Shqipe Hysenajt në rubrikën “Trotuar” në “E Diell”.

Shqipja nuk i ka ndalur akuzat për Tean, duke theksuar se: “nuk do t’i harroj kurrë çfarë më ke bërë”.

Të ftuar në studio janë edhe ish-konkurrentët e tjera, Andi Shehu dhe Ana Kauri. Kjo është dalja e parë bashkë në një emision për Tean dhe Andit pas skandalit.

“E shikoj naive se sheh anën pozitive të gjërave, prandaj del ajo gënjeshtra që do ta mbulojë, pasi kërkon t’i shtyjë gjërat

Është e vërtetë, sepse i ka nxjerrë të vërtetat të gjitha, por naiviteti e ka penguar”, tha Andi për Tean.

Leave a Reply