Për’Рuthen në një atmoѕferë romantike/ Letër, kërсim dhe рuthje në buzë (Fotot)


Kjo puntatë e Per’Puthen e ditës së sotme përfundoi në mënyrën më të mirë të mundshme.

Nisi me një letër nga Mevlani për Ledjanën që solli plotë emocion në studio.
Më pas ata kërcyen në një vals romantik që i përfshiu në një puthje.

Të dy janë deklaruar për njëri-tjetrit dhe nuk dihet akoma se kur do të finalizohet me daljen e tyre çift nga emisioni.

Leave a Reply