Pëllumb Pipero lë emisionin në mes dhe largohet nga studio, e papritur ajo qe ndodhi


Mjeku i njohur Pëllumb Pipero ka qëndruar rreth 45 minuta dhe është larguar nga studio në mes të emisionit në Top Channel.

Kjo për shkak se Pipero sapo është shëruar nga koronavi,rusi dhe siç duket nuk është rikuperuar plotësisht.

Pjesë nga biseda në Open

Gazetarja: Nuk mund ta mbaj më shumë Piperon sepse sapo ka kaluar vi,rusin

Pipero: Faleminderit për ftesën, shpresoj që ritmi i pandemisë të bjerë sa më shpejt

Leave a Reply