Pavarësisht a kuzave ndaj saj, kuѕh i ka qëndruar pranë me beѕnikëri Ѕсhumaсher këto 8 vjet

Pas 8 vitesh në koma, gjermani Michael Schumacher tregon disa shenja përmirësimi dhe në çdo hap drejt rimëkëmbjes së tij, ai e gjen gjithmonë bashkëshorten afër.

Gruaja e tij shpenzoi pjesën më të madhe të parave të saj në trajtimin e Michael, para falimentimit. Pavarësisht nga shuma e madhe e parave që Schumacher mori nga të ardhurat e tij nga Formula 1, pasi ai dominoi garën për vite me radhë, dhe pavarësisht nga të gjitha marrëveshjet e mëdha të sponsorizimit që kishte, të gjitha paratë u shpenzuan.

Shpresa për shërimin e tij po venitej me kohën, derisa një ditë u duk më i vetëdijshëm se zakonisht dhe personi i parë që gjeti pranë ishte bashkëshortja, Corinna.

Leave a Reply