Pasi u n danë, Sindi tall keq Tean me Beartin: Jeni njerëzit me fallco/ Ua po kjo?


Ka njerëz që besojnë se nd arja e tyre eshtë thjesht “show”. Një ndër këta njerëz është Sindi, konkurrente e “Përputhen”.

“Çfarë mendimi ke për Tean dhe Beartin që janë nd arë?”, i ka shkruar një ndjekës. “Akoma besoni njerëzit fake? Nuk jua vërtetuan mjaftueshëm që luajtën me ju si publik edhe pse ju i mbështesnit pafund edhe i bëtë ata që janë sot…”, ka replikuar Sindi.

Leave a Reply