Pasi e la i shoqi 40 vjeça rja nuk ndalet së bëri оре raсion gjlnjtë, do ju lej pa fjale kur të lexoni sa i peshojnë: Prindërit: S’e kuptojmë dot si është e lumtur….


Pasi u nda nga burri 6 vite më parë, gruaja me emrin Foxy vendosi të ndryshoi pamjen e saj. Duke nisur që 6 vite më parë ajo ka bërë ope racione që të rrisë gj oksin e saj.

Ajo thotë se nuk ka ndërmet të ndalet me kaq, por do të vazhdojë ta rrisë. Ajo thotë:Në një farë mase, po unë jam pak e fiksuar pas o pe racioneve.”Sidoqoftë, 40 vjeça rja nuk i mohon vësh.tirësitë që has çdo ditë për shk ak të madhësisë së gji njve të saj.

Ajo shpjegon se e ka të vështirë të gatuajë për shkak të madhësisë së gjinjve të saj dhe se për të veshur këpucët nuk mund të përkulet gjithmonë.

Prindërit e Foxy përpiqen të kuptojnë transformimin e saj fizik, ajo merr mbështetje nga miqtë dhe fansat e saj në mediat sociale. Ata nuk e kuptojnë dot se si ajo mund të jetë e lumtur me atë pamje që ka. Gji njtë e saj peshojnë më shumë se 15 kilogramë të dy.

Leave a Reply