Pas Mevlanit dhe Ledjanës, krijohet një çift i ri në ‘Përputhen’


Në emisionin e sotëm u krijua një çift i ri në “Përputhen”.
Andi dhe Jasmina u deklaruan vetëm për njëri-tjetrin.
“Andi Artani deklaroj që në këtë program jam vetëm për ty”, u shpreh Jasmina.

“E rikthej deklaratën”, u përgjigj Andi. Dyshja u përqafuan në studio, u puthën dhe më pas kërcyen me njëri-tjetrin.
Kujtojmë se pak kohë më parë dhe Ledjana me Mevlanin u deklaruan vetëm për njëri-tjetrin.

Leave a Reply