Pas akμzave dhe Кērсēnímeve, Sara dhe Atdheu kapen mat…/F0Τ0


Pak kohë më parë Atdheu bëri disa ak_u_za të f0rta për Sarën. Ai e ak-u_zoi për lidhje jashtë emisionit, pasi disa njerëz e kishin kër_cë_nuar që t’i rrinte larg.

Marr_dhënia e tyre u duk se u kr_is, por gjejeni çfarë? Tani që Atdheu është larguar nga “Përputhen”, dyshja janë kapur mat në të njëjtin vend.

Ata kanë kaluar mbrëmjen bashkë në një klub, së bashku me Andi Artanin dhe Elvisin. Siç duket ata i kanë sqaruar hatërmbetjet dhe nuk ka më rre-Ζik kërcënimesh.

Leave a Reply