Pas ѕkandaleve, Теa рrezanton për herë të parë mamin dhe ѕurрrizon rrjetin


Tea Trifoni ka bërë sot një bashkëbisedim me ndjekësit e saj në “Instagram”, ku ka zbuluar disa detaje nga jeta e saj personale.

Një ndjekës i saj ka qenë kurioz që të dijë se sa ka qenë lidhja e saj më e gjatë dhe më e shkurtër. Ish-konkurrentja e “Për’puthen” nuk ka ngurruar aspak që të përgjigjet.

“Më e gjata rreth dy vite e gjysmë. Më e shkurtra kjo e fundit”, zbuloi Tea, e cila gjithashtu rrëfeu edhe se si i kanë pritur prindërit lajmet që janë shkruar për të.

“Si i kanë pritur prindërit lajmet e bu jshme që janë bërë për ty? Je shumë pozitive”, i shkruan një tjetër.

“Janë shqetësuar sigurisht. Por ata i dinë gjërat më brendësish se publiku dhe më kanë mbështetur shumë”, rrëfeu Tea.

Leave a Reply