Parlamenti i Zvicrës ngritët në këmbë dhe me duartrokitje për Vjosa Osmanin (Video)


U.d. e presidentes, Vjosa Osmani është mirëpritur nga Parlamenti i Zvicrës.

“Të nderuar me pritjen e bërë nga Këshilli Kombëtar (Parlamenti) i Zvicrës për delegacionin tonë në mbledhjen plenare të këtij Këshilli.

Të nderuar me pritjen e bërë nga Këshilli Kombëtar (Parlamenti) i Zvicrës për delegacionin tonë në mbledhjen plenare të këtij Këshilli”, ka shkruar ajo. /Indeksonline

Leave a Reply