Pamje të rralla dhe të frikѕhme/ Temperatura minus 50 gradë, gjithçka e ngrirë në qytetin rus


Disa imazhe të fri kshme nga ajri tregojnë ndërtesa të mbuluara nga bora dhe akulli në rajonin Sementnozavodsky në Rusi.

Në këtë rajon temperaturat janë jashtëzakonisht të ulëta, duke arritur në minus 50 gradë celcius.

Fotot janë shkrepur në ndërtesa të braktisura në një vendbanim 11 milje nga qyteti i minierave të qymyrit, Vorkuta.

Leave a Reply