Pamje të rënda/ Avioni rrëzohet mbi makinë, hu mbin jetën nënë e bir


Një aksi dent ka ndodhur në Florida të SHBA-së ku një aeroplan i vogël sportiv teksa po tentonte të zbriste në tokë, është përp lasur me një automjet. Për pasojë, kanë hu mbur jetën nënë e bir në Florida të SHBA të cilët ishin në aeroplan, ndërsa drejtuesja e makinës është pla.go.sur rëndë.

Nuk dihet nëse avioni ishte ngritur në ajër nga aeroporti North Pery në qytetin Pembroke Pines. Për arsye të panjohura u rrëzua duke u përp lasur në asfalt dhe me pjesën e pas me të veturës – ku si pasojë ka ardhur dhe një shpër thim.

Rrëzimin e aeroplanit po e heton edhe Këshilli Kombëtar për Transport dhe Trafik Ajror, ndërsa kamerat e sigurisë të vendosura para derës së një shtëpie private, kanë kapur momentin kur aeroplani përp laset me veturën.

Leave a Reply