Olsi Вуlyku feѕton ѕot ditëlindjen, merr urimin më të bukur nga e daѕhura (Foto)


Aktori i hum orit Olsi Bylyku feston sot ditëlindjen e 23 dhe urimin e parë ai ja ka bërë vetes. Përmes një postimi në Instagram, Olsi ka shkruar: Gëzuar për 23.

I bekuar me familje, dashuri & sukses. Faleminderit Zot.”

Leave a Reply