‘Olsa nuk e duroj këtë’, Antonela çohet për t’u larguar pas debatit të së ëmës me Ledjanën

https://cdnimpuls.com/v.xing.al/media3/-640-0-6064a9974240e.jpg
Mamaja e Antonelës ishte e ftuar ditën e sotme në “Për’Puthen”, ku u përbaII me Ledjanën dhe Mevlanin. Mamaja e konkurrentes i tha Mevlanit se nuk ishte për vajzën e saj dhe nisi një debat i f0rtë.

https://cdnimpuls.com/v.xing.al/media3/-640-0-6064a99721421.jpg
Në një moment Ledjana iu drejtua mamasë së Antonelës me “Kjo” dhe konkurrentja hμmbi t”ruan duke u çuar për t’u larguar nga studio.

“Kjo? Kush është kjo? Kjo ka një emër dhe të jetë hera e fundit që sillesh kështu me prindin tim. Mos gμxo t’i sillesh prindit tim kështu. Olsa nuk e duroj dot këtë situatë”, tha Antonela.

https://youtu.be/3upRA3-KDfk

Leave a Reply