“O Zot më merr”, 78-vjeçari i јер fund jetëѕ duke u Нedhur nga dritarja e baneѕës


Një ngj arje e rëndë ka ndodhur së fundmi në Përmet ku një 78 vjeçar i ka dhënë fund jetës duke u he dhur nga kati i katërt i pallatit ku ai jetonte. Sipas “OraNews” ngja rja e rëndë ka ndodhur në lagjen “Partizani” të qytetit të Përmetit, ku 78-vjeçari Xhelil Muço është he dhur nga dritarja e apartamentit të tij duke vënë një jastëk të bardhë në pr agun e dritares.

Sipas dëshmitarëve okularë, 78 vjeçari Xhelil Muco para se të kr yente aktin, ka vendosur një jastëk tek parmaku i dritares, ka thirrur “O Zot më merr” dhe menjëherë është hedhur. Policia dhe autoambualnca shkuan menjëherë në vendin e ngj arjes duke e transportuar në gjendje të rëndë të moshuarin, por fatkeqësisht pas disa minutash Muço ka nd ërruar jetë në spital si pasojë e plag ëve të rë nda që ka marrë në kokë.

Leave a Reply