O Zot i madh pse? 31-vjeçari hu mb jetën disa orë pasi i lindi vajza, kur ia vunë te faqja dha shpirt


Të bëhesh prind është gjëja më e bukur në jetë. Por një djalë i ri humbin jetën vetëm disa orë, pasi fëmija i tij i tretë erdhi në jetë.

Brett mbij etoi vetëm disa orë, pasi vajza e tij erdhi në jetë. E pasi pa vajzën e tij të vogël, ai dha shpirt. Ai e pa e preku vajzën e tij dhe iku nha kjo botë.

Brett Kinloch ishte 31 vjeç kur humbi jetën nga një tu mor në tru. 50 minuta pasi solli në jetën vajzën e tyre Ariaya, gruaja e tij me gjithë mundime shkoi në spitalin ku ishte i shoqi vetëm që ai të shikonte vajzën e tij.

Kur gruja e tij vendosi mbi fytyrën e tij vajzën ai iku nga kjo botë duke qeshur. Elle vajza e vogël ka vetëm fotot kujtim me të atin e saj. Kjo histori ka prekur të gjithë botën, aq e dhimbshme është.

Burimi: SantePlusMagazine/ Marrë nga Gazeta Korrekte.

Leave a Reply