“O kafsha…”/ Nevrikoѕet keq Atdheu dhe lë studion: Eskortë as kam qenë, as jam. Mjaft!


Atdheu dhe Antonela janë përfshirë në një debat të ashpër në Për’puthen, ku situata u tensionua më shumë pas fjalës “kafsha”.

Debati me Antonelën:
Antonela: O kafsha…
Atdheu: Mos më thuaj mua kafshë, pasjellshme.

Antonela: Ok më fal, u bëra e sjellshme tani.
Atdheu: Kjo të thotë kafshë, ai tjetri eskortë, ça u bë këtu…

Arjani: E kisha për Andin, jo për ty.
Elvisi: E kishe për ne të gjithë.

Atdheu nuk hezitoi të linte studion por u kthye më pas duke u treguar i prerë për gjithçka: “Është hera e fundit që kthehem në studio, Eskortë as kam qenë e as jam, nuk shitem e nuk blihem, mjaft me këto ofendime. Është hera e fundit që duroj kështu ofendimesh”.

Leave a Reply