“Nxehet” ѕituata në Përputhen, Atdheu i jeр fund njohjes me Sarën pas puthjes së saj me Rinianin dhe mesazhit “рrovokueѕ”


Ngjarje pas ngjarje ka në “Përputhen”, ku tashmë vëmendjen e ka marrë Sara, modelja e ardhur nga Greqia.

Ajo dhe Atdheu patën një takim javën e kaluar dhe shkëm byen puthje në buzë, por tani duket se janë kthyer në “ar miq”.

Atdheu tregoi se ka marrë kër cënime dhe për këtë aku zoi direkt Sarën.

“Ti tani do mbash përgjegjësi, ta dish! Më mori një numër holandez, i thashë jam në spital, ai më tha kam një mesazh nga miku im, i rashë, po s’ma hapi, pastaj më erdhi ky mesazhi kër cënues: “O shoku, largohu nga Sara, po ta them tani kaq pikë”, tregoi Atdheu.

“Unë s’e di pse adresohesh nga unë, unë s’e di kush është njëherë. A je në terezi! Ai është personazh publik, numrin e tij e gjejnë të gjithë, mbase do vëmendje. Nga unë s’ka asnjë lloj kër cënimi”, ia ktheu Sara.

Përpos kësaj, në studio u zbulua se në prapaskenë ka patur një puthje mes Sarës dhe Rinianit, por të dy pranuan se ishte aksi dentale.

“Unë nuk jam puthur me Sarën. Unë u ndërrova dhe dola dhe kur po përshëndeteshim, fraksion sekondi më puthi kështu baby kiss dhe i thashë avash moj vajzë!”, u shpreh Riniani.

Ndonëse nuk është pjesë e emisionit fizi kisht prej ditësh, sepse është infektuar me K0VID, Atdheu ka realizuar një lidhje me “Skype”, për “Për’puthen” për të folur rreth dy temave shumë të rëndësishme.

Fillimisht, ai kishte marrë një mesazh kër cënues, nga dikush që i shkruante “O shoku largohu nga Sara dhe hiq dorë! Do ta them vetëm njëherë dhe ta thashë.”

Marrë dhënia mes Sarës dhe Atdheut është shkëputur pas kamerave, pasi thanë se janë tipa të kundërt.

“Numrin e ka shpërndarë Sara, jam i sigurt. E kam gjetur kush ma ka sjellë mesazhin, me emër me foto. Është gjë që rregullohet, po nuk di se çfarë përgjegjësie do marrë Sara pastaj!

Më ka marrë dhe një numër holandez, më tha kam një mesazh nga një miku im. Kur e mora unë më pas nuk e hapi dhe pastaj më erdhi ky mesazhi nga Dubai. Kë rcënim i lodhur. Duhet të merret seriozisht sepse ne kemi ardhur aty për të gjetur dashurinë, jo për të marrë kërc ënime. Nëse Sara ka pas ndonjë problem me mua, le ta thotë këtu”

Leave a Reply