Nusja nuk lejon vjehrrën të prekë foshnjën, ja qfare i thote (VIDEO)


Kur një femër bëhet nënë për herë të parë është shumë e “fi ks u ar” pas pastërtisë së fëmijës dhe ku jde sit ma ksimal ndaj tij.

Nëna e re britanike ka vendosur që të marrë “ma sa” ndaj prindërve të bashkëshortit të saj dhe në veçanti ndaj vjehrrës. Ajo ka vendosur që djali i saj të mos p re ket nga vjerra, pasi ajo është ko nsum a tore e du ha nit, raporton Mirror.

Nëna ka shkruar një letër në Slate.com (websiter për këshilla për prindërit) ku ka shpjeguar arsyet pse nuk do që foshnja i saj të qëndrojë afër vjehrrës ku dhe ka pyetur se sa kohë duhet ta vendosin këtë “ku fi”.

“Unë jam shumë e sh qet ës u ar që foshnja jonë të qëndrojë pranë saj, pasi ajo ko nsu m on shumë ci ga re. Prandaj unë dhe burri im kemi vendosur që pasi ajo pi du ha ni n, duhet të bëjë një d ush dhe të ndërrojë rrobat dhe më pas mund të mbajë në krahë apo ti afrohet djalit tonë”.

Ajo shton se nuk dëshiron të “më rzi ten” të afërmit me vendimin e saj, por nuk ka zgjidhje tjetër.

Në fillim reagimi në website nuk ka qenë i mirë, por pas kr ye rjes se hulumtimeve Carvell Wallace, zbuloi se tym i i du h an i t nuk i bën mirë foshnjës dhe përgëzoi nënë për vendimin e saj.

Leave a Reply