Nuk njihte asnjë rast që prej muajit shkurt, këtij shteti i ndodh e papritura: In fektohet personi që kishte marrë 2 doza va ksine


Kina ka shënuar një të in fektuar me K0VID, që prej muajit shkurt. Sipas The Guardian, burri i identifikuar me mbiemrin Liu, kishte marrë dy dozat e vak sinave midis muajit janar dhe shkurt.

Burri kishte punuar në zonën e karantinës së një spitali në qytetin Xian që prej 4 marsit dhe ishte kryesisht përgjegjëse për mbledhjen e mostrave për testim ndaj К0VIDI-t, nga njerëzit në karantinë

Mësohet se një grup ekspertësh të provincës Shaanxi ku ndodhet qyteti Xian, kanë thënë se Liu u infektua pasi u eksp ozua aks identa lisht ndërsa ishte në zonën e karantinës së spitalit.

Kina ka zhvilluar va ksinat e saj, por ende nuk është iden tifikuar lloji i vaksines qe ka marrë personi ne fjale. Që prej fillimit të pandemisë në Kinë janë shënuar 90,087 raste inf ektimi dhe kanë ndërruar jetë 4,636 pacientë.

Leave a Reply