Nuk ndalen ak uzat, Loco justifikohet, Arjani: Çfarë skuthi, pështirosje mashkulli!


Pas debatit tejet të fortë në studio pas fotos së Loco me litar , si kunjë për Antonelën, ky i fundit është përpjekur të justifikohet, por sa e acaroi më tej situatën.

Loco: Është në mënyrë figurative litari, që mos të shkruaja dënim, që të dyja rastet janë monstruoze, janë të dyja të papranueshme në shoqëri.
Arjan Konomi: Po çfarë thua, çfarë skuthi, pështirosje mashkulli.

Një këtë foto thuhej se ndër të tjera se ka dy lloj mostrash, një ndër to femrat që bëjnë ca duan dhe akuzojnë për manjakëri seksuale dhe për këtë Loco dhe Atdheu drejtuan gishtin nga Antonela.
Antonela tha se u ndie e ofenduar nga kjo: dhe e ke bërë në 8 mars, jeni për tu pështyrë në surrat. Më mirë rri vetëm se sa shkoj me një si ty.

Ndyrësirë je, ashtu i trajton femrat ju. Ke qene duke i gjuajt karrigen në fytyrë tjetrës. ishalla del ajo skena që të shohim fytyrën e vërtetë.
Arjani : Mu kujtua një film burrat që urrejnë gratë, Ti loco me këtë që ke bërë, të fal dhe të tolerova ofendimit që më bërë, po këtë gjë unë kërkoj të përjashtosh nga emisioni.

Plehra si puna jote duhet të përjashtohen. Qërrohu nga ky program ose nuk e di ç’do bëj. Je në një emision dhe keni kurajon të tregoni litarin, po në realitet çdo bëni ju.
Ke qenë një njeri ulët ndërkohë të kam vlerësuar. Cfarë të bëri ty ajo. Mba Sindin aty.
Top Channel

Leave a Reply