Nuk mund të rrisë një fëmijë se është e sëmurë, 26-vjeçarja trajton kukullën si fëmijë: Më bën të lumtur


Një grua ka zbuluar se ajo e trajton kukullën e saj bebe si një fëmijë i vërtetë, duke e marrë atë në pub për darkë dhe duke shijuar mbrëmjen së bashku duke pare televizor.

Aoife Kearney, 26 vjeç, nga Irlanda e Veriut, e cila ka au.tiz.ëm, thotë se kukulla që ajo e quajti ‘Dominik’ e ka ndihmuar atë me vësh.tirës.itë e saj të të mësuarit. Ajo pranon se nuk ka dashur kurrë një fëmijë të vërtetë dhe nuk ka “interes” të ketë një të dashur, kështu që një kukull që “nuk mund të qa.jë, të bëjë rrëm.ujë apo zhu.rmë” është e përkryer për të.

Aoife thotë se ajo i është nënshtruar komenteve mi.zo.re dhe tall.jeve nga të huajt që e kanë cilësuar një gjë të tillë si “rrë.nqeth.ëse”, por thotë se Dominik e ka ndihmuar me të vërtetë me vës.tirës.itë e saj të të mësuarit. “Unë nuk jam më e shqe.tës.uar në situata sociale sepse e kam, dhe ai më shoqëri në shtëpi,” thotë ajo. Aoife thotë se nata e saj e përsosur është kur rri ulur në divan duke shikuar TV me Dominikun. “Më pëlqen të përqafohem me të dhe të shoh televizor, ose të bëjmë selfie së bashku”. Aoife u diag.nosti.kua me auti.zë.m në moshën 19 vjeçare. Duke u rritur, ajo nuk kishte shumë miq, sepse ajo ishte e tu.rpsh.me.

“Unë e përkund atë për orë të tëra dhe mendova se ai ishte i bukur. Çertifikata e tij e lindjes e quajti atë Domenik, që vendosa ta mbaj, sepse ky emër i përshtatet atij.
Që nga ajo ditë, Aoife do të merrte Domenikun me të në një bartës foshnjash, në parukeri, bare dhe restorante. “Unë kurrë nuk do he.q dorë nga Dominik.”

Leave a Reply