“Nuk më the mirëmëngjes”, Murati kërkon sqarim. Sindi: Nuk ndjen për mua, më ke përdorur


Murati ka kërkuar sqarim me Sindin pas takimit tepër të afërt që ka pasur me Olën.

Murati e pyeti përse nuk i foli në mëngjes, ndërsa Sindi u shpreh se është përdorur.

Murati: As nuk më the mirëmëngjes. Ishe e ftohtë se dola në takim me Olën?
Sindi: Si pretendon të jem unë? Kur thua shyqyr që të lirova nga zinxhirin dhe dole me një tjetër që të jep mundësinë të afrohesh fi zikisht…

Murati: Pse ti mendon që jemi afruar fi zikisht prandaj ishim aq të lumtur?
Sindi: Nuk diskutohet. Pse nga lindi ndjenja mes jush? Nëse ishte dashuri me shikim të parë, ma thuaj tani.
Murati: Të thashë doja të shoh veten si jam në takim me tjetër.
Sindi: Ti nuk ke ndjerë asgjë për mua thjesht më ke përdorur. Nëse do vazhdosh të qeshësh, unë iki./Top Channel

Leave a Reply