“Nuk më pëlqen cigarja, hiq dorë”, Sindi i jep ‘urdhra’, Elvisi: Ke bërë gabimin më të madh…


Një takim romantik, me plot momente të bukura ishte ai mes Sindit dhe Elvisit, të cilët treguan edhe njëherë pëlqimin që kanë për njëri-tjetrin.
Dhe mesa duket Sindi u ndje aq mirë me Elvisin, sa u ndje shumë e lirë t’i thoshte që të hiqte dorë nga cigarja, pasi nuk i pëlqen.

Elvisi i tha se ajo bëri “gabimin e madh” që i dha urdhër, por më pas bënë një pakt që edhe Sindi të hiqte dorë nga një gjë që do ja kërkonte Elvisi. “Hiq dorë nga bakllavaja turke”, i tha ai, por nuk pati një përgjigje nga Sindi.

Leave a Reply