Nuk kishte ndodhur deri më sot! Mevlani refuzon vajzën e re për takim në Për’puthen (FOTO)


Mevlani refuzoi të dalë me Sarën në takim javën e ardhshme pasi siç tha ai është midis dy vajzave.
Ndërkohë “refuzimi” i tij, u prit mjaft mirë nga Antonela e cila u çua dhe e puthi në faqe.
“Unë nuk e pranoj, sepse jam mes dy vajzave, ndërkohë dhe ajo vetë tha se po ndjen për dikë dhe s’dua t’ia prish atë që ka nisur.

Jo për faktin e puthjes, dua të jem i pastër në këtë pjesë”, tha ai. /TCH

Leave a Reply