“Nuk ka të bëjë me К0VIDI-n”, mjeku zbulon virozën e ѕtinëѕ që ро qarkullon: Rrjedhje hundëѕh dhe….


Në një intervistë për “Wake Up”, mjeku in feksionist në QSUT, Gent Stroni bëri apel që njerëzit të ndërgjegjësohen që virozat e stinës të mos ngatërrohen me C0vid.

“Është një virozë tjetër, që unë do inkurajoja edhe kolegët e mi në ISHP. Shikohet një virozë që ndoshta mund të jetë ajo e famshmja stinore që njerëzit tashmë janë me hundë të bllokuara, me një rrjedhje hundësh, por që nuk kanë të bëjnë me ko rona vi rusin,” deklaroi infeksionisiti.

“Në të njëjtën kohë ne shohim edhe situatën e personave që kanë një virozë të traktit gastrointestinal, por jo domosdoshmërish është C0vid. Pra, jo të gjitha rastet na çojnë në këtë drejtim”, sqaroi ai.

Leave a Reply