Nuk ka rëndëѕi nga сili vend jeni, nëse doni të udhëtoni drejt Gjermanisë duhet të keni рatjetër…


Të gjithë udhëtarët që pl anifikojnë të hyjnë në Gjermani duhet të kenë një test negativ të ko ronav irusit.

Sipas rregullores, e cila hyri në fuqi të hënën në mesnatë, testi duhet të bëhet përpara se qytetari të niset për në Gjermani, pavarësisht nga situata e ko rona vir usit në vendin nga vjen ai.

Rregullorja u publikua përmes një azhurnimi të urdhrave të qeverisë gjermane të udhëtimit dhe do të qëndrojë në fuqi deri më 12 maj. Ata që nuk mund të sigurojnë një test negativ nuk do të lejohen të hipin në avion.

Rregulli i ri është krijuar për të mbrojtur gjithashtu udhëtarët që janë në avionë.

Testi mund të jetë një test laboratorik PCR ose një test i shpejtë. Rezultati mund të paraqitet në letër në gjermanisht, anglisht ose frëngjisht, por nuk duhet të jetë më shumë se 48 orë i vjetër.

Leave a Reply