Nuk ka ndrуѕhim masash, RakaсoIIi: MbуIIemi sëriѕh në orën 20:00!


Është mbledhur sot Komiteti teknik i Ekspertëve. Rakacolli ka njoftuar se masat nuk do të ndryshojnë. Shqiptarët do vazhdojnë të mb yllen në shtëpi në 20:00. Kjo do të zgjasë për dy javë. Edhe pse ka pasur një ulje të numrave, Komiteti Teknik i Ekspertëve tha se ato nuk janë të mjaftueshme për të lehtësuar masat.

Rakacolli është shprehur:

Këto rezultate janë si rezultat i masave, është vënë re një zbatim i ma save. Siç e thamë Europa po përballet me nje rritje të numrit të rasteve dhe është e qartë që rritje kemi në Gjermani, Francë.. Prandaj për këtë arsye komiteti ka vendosur që masat që kanë qënë deri tani kanë qënë të efektshme dhe ato do të qëndrojnë për dy javët në vazhdim.

Leave a Reply