Nuk ka mike më të mirë se një motër, dhe nuk ka motër më të mirë se sa ti


Motrat… Gjithmonë bëjnë pyetje, të marrin borxh rrobat, të thonë kur flokët nuk i ke fare mirë, janë të sinqerta kur vjen fjala tek moda, ndajnë sekrete pasi dielli perëndon, qeshin me të madhe me çdo shaka, grinden por nuk ndahen kurrë, të duan gjithmonë, të japin kurajë kur je keq me humorin, të thonë “se shumë e bukur’, dhe gjithmonë të përqafojnë, atëherë kur më pak e pret…

Kush mund të jetojë pa to?

Motrat i bëjnë kohët e këqia të duken të mira dhe kohët e mira të paharrueshme.

Rrënjët tona thonë që jemi motra, zemrat tona thonë që jemi mike.

Leave a Reply