Nuk ka ѕhtëрi ра një lule të tillë, роr a e keni ditur që kjo lule ѕhëron një nga рrobIemet më të mëdha


Janë të shumtë ata njerëz që kanë pro bleme dhe dhi.mbje si pasojë e hemorroideve, e shpeshherë nuk dëshirojnë të shkojnë te mjeku dhe e presin momentin e fundit. Mu për këtë arsye, ne ju sjellim il.açin natyral, i cili me siguri se do t’ju ndihmojë në këtë drejtim

PËRBËRËSIT:

300 gramë të bimës bar veshi (lat. Sempervivum tectorum), gjethe të pastra.

1 limon të pastruar e hidhni në ujë me një lugë sodë të bukës, duhet të qëndrojë për një orë.

750 gramë mjaltë livadhesh.

PËRGATITJA:

Kur limoni të ketë qëndruar, duhet ta shpëlani mirë, ta preni në rriska dhe ta bluani së bashku me bimën. Pas kësaj, do të fitoni një masë të cilën duhet ta kulloni përmes garzës dhe ta hidhni në mjaltë. Masën përziejeni me lugë prej drurit

Ju nevojitet një kavanoz i madh dhe i pastër, sepse nga kjo përzierje do të fitoni një il.aç që peshon rreth 1,2 kilogramë. Kavanozin me il.aç ruajeni në frigorifer. Çdo mëngjes, në lukth të thatë, merrni nga një lugë të përzierjes. Përdorni vetëm lugë prej drurit. Kjo sasi do t’ju zgjasë për rreth një muaj, e më gjatë as nuk keni nevojë, sepse hemorroidet do të zhduken

ÇAJ PËR SHËRIMIN E HEMORROlDEVE

Rreth 20 gramë kopër i përzieni me 2 dl ujë të vluar. Çajin e konsumoni njëherë në ditë. Gjatë shërimit të hemorroideve duhet të keni kujdes edhe për ushqimin. Shmangni ushqimin pikant dhe atë të erëzuar, si dhe pakësoni kafenë dhe pijet e ngjashme, ndërsa alk.oolin shmangeni në tërësi

Leave a Reply